HONKA INK – MODERNI TULKINTA HIRSITALOSTA HURMAA ROUHEUDELLAAN

Mustaksi maalattu, painumattomasta FXL-hirrestä valmistettu Honka Ink on moderni kaksikerroksinen pienomakotitalo, joka on suunniteltu ja rakennettu herkkää lähiluontoa kunnioittaen. Korkeassa rakennuksessa on hyödynnetty nollanurkkatekniikkaa, joka viimeistelee kodin modernin ilmeen. Nykyaikainen sisustus on suunniteltu rakennuttajaperheen kanssa tiiviissä yhteistyössä.

 

”Jotkut mieltävät hirren yhä vanhanaikaiseksi rakennusmateriaaliksi. Halusimme osoittaa tämän vääräksi ajatteluksi luomalla modernin, valoisan ja ajanhenkisen kodin.Sisustus syntyi yhteistuumin rakennuttajaperheen kanssa. Hirren, mikrosementin ja maalattujen pintojen vuorottelu luo koko kotiin modernia tunnelmaa”,

Honka Ink -talon sisustussuunnittelija Jonna Kivilahti

honka-ink-860
honka-ink-olohuone

1600_honkaink

HONKA ANKKURI – PERINTEISTÄ PERHE-ELÄMÄÄ UNELMIEN HIRSIKODISSA

Näyttävä Honka Ankkuri on siihen muuttavan nelihenkisen ja urheilullisen perheen kiintopiste pitkälle tulevaisuuteen. Valoisan ja avaran talon asukkaat viihtyvät luonnossa ja arvostavat ekologista ja kestävää asumista kodikkaassa ympäristössä. Myös Honka Ankkuri on rakennettu painumattomasta FXL-hirrestä. Moni-ilmeisen kodin huipentaa maisematorni, josta on upeat näkymät kaikkiin ilmansuuntiin.

honka-ankkuri-860

1700_villaankkuri_41

 

”Honka Ankkuri on todella ilmeikäs ja puhutteleva kokonaisuus. Talossa on lukuisia yksityiskohtia ja peräti seitsemäntoista nurkkaa, jotka antoivat kalustukseen mukavia haasteita. Asukkaat halusivat sisustukseen paitsi rentoutta ja viihtyisyyttä myös yllättävää kerroksellisuutta. Pääosassa on ansaitusti sama luonnonmateriaali kuin koko talossa eli kotimainen puu. Kokonaisuudesta tuli vaalea, ilmava ja raikas”,

Honka Ankkuri -talon sisustussuunnittelija Tanja Luoma-aho, Vepsäläinen

 

TUTUSTU HONGAN UUTEEN MALLISTOON VIRTUAALITODELLISUUDEN AVULLA

Honkarakenne esittelee messuilla kahden upean omakotitalon lisäksi virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksia talosuunnittelussaan. Honka Ankkurin autokatoksessa olevassa näyttelypisteessä on mahdollisuus astua sisään uuteen, virtuaaliseen Honka Vista -talomalliin. Honkarakenne on tuomassa virtuaalitodellisuuden merkittäväksi osaksi myyntikonttoreiden asiakastyötä.

 

TERVETULOA ASUNTOMESSUJEN LEHDISTÖPÄIVÄÄN TORSTAINA 13. HEINÄKUUTA!

Medioiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan Honkarakenteen messukohteisiin jo etukäteen, Asuntomessujen lehdistöpäivänä torstaina 13.7.2016 klo 9–16. Honkarakenteen toimitusjohtaja Marko Saarelainen sekä sisustussuunnittelijat Jonna Kivilahti ja Tanja Luoma-aho ovat paikalla 11-14. Tule tutustumaan ihaniin messukohteisiimme!
Lisätietoja ja kuvapyynnöt:

Markkinointipäällikkö Joonas Rantala, Honkarakenne Oyj

040 588 1263, joonas.rantala@honka.com